Can Carreras
gaudeix de l'esport i la natura...
Masia Rural

Presentació
Allotjaments
 
Serveis
ActivitatsPresentació

Can Carreras, és una antiga masia del segle XVIII totalment restaurada, situada entre les comarques de l’Alt Empordà i l’Alta Garrotxa a Sant Llorenç de la Muga.

Es troba en un Parc d’Espais d’Interés Natural (P.E.I.N.) on el permanent contacte amb la natura fan les delícies dels nostres visitants.

Les muntanyes que ens rodegen i en especial el riu Muga, que baixa de l’imponent Puig del Bassegoda, i que passa pel costat mateix de la casa ,fa que hi hagi multitud d’activitats per fer: esports d’aventura, caça, pesca sense mort, excursionisme,rutes en 4x4, senderisme,rutes en BTT, etc.

A més d’algún altre, el GR 11 un dels senders de gran recorregut passa per aquí. I la primera etapa de la ruta transpirenàica en BTT acaba al poble d’Albanyà que es troba només a 1,5 Kms del nostre establiment.
piscina Can CarrerasCan Carreras és una casa de turisme rural enmig dels pobles de Sant Llorenç de la Muga i Albanyà entre la comarca de l'Alt Empordà i la Garrotxa a la província de Girona, perfecte per fer rutes amb BTT, rutes 4x4 i excursionisme ja que per aquí hi ha moltes pistes forestals on per elles hi passa el GR11 i la reconeguda ruta transpirenàica en BTT entre el pirineu català i el país basc

© 2008 Todos los Derechos Reservados a Mas Carreras

Diseño Web JMwebs.net | Grupo Actialia (Créditos)