Can Carreras
gaudeix de l'esport i la natura...
Masia Rural

Presentació
Allotjaments
 
Serveis
ActivitatsActivitats

Mas Carreras i els seus voltants són propicis per la pràctica de diverses activitats:

riu_Muga poble_sant_llorenç


PESCA DE RIU
 
El riu Muga passa just pel costat de la casa, és poden adquirir tiquets per pescar al Càmping Bassegoda-Park d’Albanyà que es trova a uns 3 Kms. de la casa.
Per pescar és necessari presentar la llicència de pesca recreativa vigent, la modalitat practicada és la pesca sense mort.


ACTIVITATS AL RIU
  El riu Muga neix dins el terme municipal d’Albanyà, desembocant als Aiguamolls de l’Empordà. Les seves aigües cristal-lines i fredes conviden a capbussar-s’hi.


SENDERISME
  El GR-11 és un dels senders de gran recorregut que passa per aquí, aquest sender uneix el Mar Mediterrani i l’Atlàntic en un recorregut traçat totalment pel vessant sud. Pels desnivells que té i els llocs per on passa és el GR més dur peró també un dels més bonics.


esglesia_sant_llorenç
ermita_sant_antoni


BTT
  El Càmping Bassegoda-Park és un punt d’informació de BTT de Catalunya. En aquesta zona hi ha una varietat molt gran de rutes per fer en bicicleta. A Albanyà, a 1,5 kms. de la casa hi acaba la primera etapa de la ruta en BTT anomenada transpirenàica. (LLANCÀ-ALBANYÀ). Aquesta ruta en BTT va del Mediterrani al país basc.

RUTES 4 x 4
  La zona de Sant Llorenç de la Muga i Albanyà on ens trobem, és un lloc ideal per fer excursions en 4x4 a través de la seva xarxa de pistes forestals. On trobarem indrets de gran bellesa i unes vistes panoràmiques excepcionals.


RUTES PER LES ERMITES
  En el terme municipal d’Albanyà i Sant Llorenç de la Muga hi trobem una gran quantitat d’esglésies i construccions d’estil romànic i pre-romànic. Davant mateix de la casa en tenim un exemple amb l’imponent església de Palau del segle XIII. Es una de les moltes ermites i esglésies que es poden visitar.

esglesia palau


RUTES A CAVALL
 

Es poden fer rutes a cavall amb la possibilitat de fer l'estada amb els cavalls i de fer el transport dels cavalls fins a la casa.


esglesia_sant_llorenç esglesia_sant_llorenç
esglesia_sant_llorenç


Vol amb globus per l'Empordà
 

globus
Can Carreras és una casa de turisme rural enmig dels pobles de Sant Llorenç de la Muga i Albanyà entre la comarca de l'Alt Empordà i la Garrotxa a la província de Girona, perfecte per fer rutes amb BTT, rutes 4x4 i excursionisme ja que per aquí hi ha moltes pistes forestals on per elles hi passa el GR11 i la reconeguda ruta transpirenàica en BTT entre el pirineu català i el país basc

© 2008 Todos los Derechos Reservados a Mas Carreras

Diseño Web JMwebs.net | Grupo Actialia (Créditos)